Svenska
Gamereactor
recensioner
Pinball HD 4 Iphone

Pinball HD 4 Iphone

En kula, tre bord och en massa plingande ljud. Enkelt men oerhört roligt. Jonas "Rackarns Tilt" Elfving har flipprat sig till träningsvärk i djungelbanor och westernbord i Pinball HD 4 Iphone

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Pinball HD har tidigare dykt upp på Ipad, blivit prisbelönt och har nu tagit sig till Iphone och Ipod Touch. Det har vi verkligen inget emot, detta är nämligen en riktigt underhållande flipperupplevelse som passar formatet perfekt.

HQ

Du väljer mellan tre bord, Deep Sea, Wild West och Jungle Style. Namnen säger det mesta: din kula studsar omkring på banor designade efter ett ubåts-äventyr, en tripp till vilda västern och en grönskande djungelbana. Hajfenor, sexskjutare och bongotrummor, alltså.

Alla banor är bra och har alla väldigt passande, välkomponerad musik. Jag har främst fastnat i djungelbanans hypnotiska bongo-bankande och det gameplay som hör därtill. Det är kul på klassiskt flippervis när jag samlar multipliers, letar quests och besöker banans flygplan.

Om tre banor känns lite kompenseras detta av enorm puts i grafiken. Tekniskt sett ser det knivskarpt ut, särskilt i Iphone 4:s rent ut sagt makalösa Retina Display. Du kan välja mellan två kameravinklar genom att vippa på Iphonen och jag föredrar den vertikalt hållna varianten, där bordet blir avlångt. Spelar du på något annat än just Iphone 4 finns dock risk att det blir lite plottrigt.

Dina flippers aktiveras genom ett tryck varsomhelst på Iphonens högra eller vänstra sida. Detta är ett enkelt men smart val jämfört med att placera ut specifika knappar. Skakar du Iphonen kan du skaka bordet, men precis som i verkliga bord bör det göras med måtta för att undvika en tilt och ett låst bord.

Detta är en annons:

Du kan jaga rekord själv eller spela mot vänner via bluetooth eller lockal wi-fi. När du fått en poäng hög nog att skryta med kan den laddas upp på en leaderboard online. Och förmodligen bli krossad av några hundra pinball wizards där ute, men det är en annan sak.

Flipperkänslan är mycket god, grafiken finemang och underhållningsvärdet högt. Nu har jag inte ens nämnt priset - 15 sketna bagis - och det om något borde få dig springandes till App Store.

Pinball HD 4 IphonePinball HD 4 IphonePinball HD 4 IphonePinball HD 4 Iphone
08 Gamereactor Sverige
8 / 10
+
Väldesignade bord, bra flipperkänsla, roligt flerspelarläge, skarp Iphone 4-grafik
-
Bara tre banor, några virriga menyer
overall score
Detta är Gamereactor-nätverkets medelbetyg Du kan sätta ditt eget betyg genom att klicka här

Relaterade texter

6
Pinball HD 4 IphoneScore

Pinball HD 4 Iphone

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

Jonas "Rackarns Tilt" Elfving har flipprat sig till träningsvärk i djungelbanor och westernbord i Pinball HD 4 Iphone...



Loading next content