Svenska
ANNONS

Här är allting som visades upp under gårdagens Next@Acer Showcase

Här kommer en sponsrad reklamtext om Acers senaste produktshowcase...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Det senaste Next@Acer Showcase ägde rum i går och gav tittarna en konferens som avslöjade och belyste en rad av de senaste produkterna som teknikföretaget har på gång. Vi streamade och livekommenterade sändningen, som du kan se i sin helhet nedan, men om du letar efter en kortare genomgång av allt som var detaljerat, har vi också kondenserat resultatet av showen. Devisen för denna Next@Acer var "gjord för mänskligheten" och belyste produkter som har designats med tonvikt på användbarhet och miljövänlighet. Med detta i åtanke har denna omgång prylar och redskap skapats för att passa den nya arbetsnormen, som har blivit allt mer avlägsen eller hybridiserad, och om allt detta inte räcker har Acer använt denna konferens för att utöka sin antimikrobiella teknik som blir allt viktigare när vi anpassar oss till en post-pandemisk värld.

Här är allting som visades upp under gårdagens Next@Acer Showcase

Acer utökar sortimentet av produktkategorier som stöder Acer Antimicrobial 360 Solutions. Produkten, som använder ett silverjon-antimikrobiellt medel, kan appliceras på en rad delar av en enhet, vilket drastiskt minskar tillväxthastigheten för mikrober och fungerar för att hålla din bärbara dator ren. Acer tar detta stöd ett steg längre genom att också införliva sin Antimicrobial 360 -lösning på sina glasskärmar, vilket gör dina bärbara datorer både mer hållbara och resistenta mot mikrober. nAfter detta meddelade Acer nästa iteration av den bärbara ConceptD -datorn. Denna nya modell bygger på systemet som skapades för att passa utvecklare som arbetar med 3D -modellering, 3D -animeringar eller ofta använder CAD, och har den senaste elfte generationens Intel Core i7-processor och upp till ett Nvidia GeForce RTX 3080-grafikkort, till kunna bläddra mellan 2D- och 3D-stereoskopiska modeller på ett ögonblick. Denna bärbara dator, känd som ConceptD7 SpatialLabs Edition, har skapats i samarbete med zSpace för att säkerställa att den erbjuder det bästa möjliga systemet i utbildningsutrymmet.

Men hur är det med spelarna? Acer har också en ny produkt på gång, som en del av Orions skrivbordsserie. Predator Orion 7000 är den här nya enheten och är en mycket kraftfull, vätskekyld, uppgraderingsbar speldator som har den bästa hårdvaran, inklusive den senaste generationen Intel Core-processor, 64 GB DDR5-RAM, 2 TB m. 2 NVMe PCIe Gen4-lagring (med möjlighet att uppgradera till Gen5 när de blir tillgängliga), samt ett Nvidia GeForce RTX 3090-grafikkort. Och om detta inte är tillräckligt att vara upphetsad över presenterade Acer också en spelprojektor kallad Predator GD711. Denna enhet kan projicera upp till 300 tum och har två lägen som sträcker sig upp till 240 Hz på PC och 120 Hz på konsoler och visar bilder i 4K med upp till 4000 LED -lumen, vilket är ungefär samma nivå som många OLED-TV-apparater.

Här är allting som visades upp under gårdagens Next@Acer Showcase

Som du kanske kan förvänta dig av devisen "Made for Humanity", fick vi även se också miljövänlig hårdvara under konferensen. De sista tekniska delarna presenterades med tonvikt på hållbarhet och även ergonomi. Aspire Vero var den första som avslöjades, och är en miljövänlig, grön dator, som kan uppgraderas och också utformas med hållbarhet i framkant. Förpackningen har gjorts av hållbara material och har skapats för att kunna återanvändas, och dessutom använder Aspire Vero en ny programvara som heter VeroSense som fungerar som en kontrollpanel för att spara energi på enheten.

Nästa produkt var TravelMate Vero, som är en miljövänlig företagsdator som erbjuder kraftfull bearbetning, säkerhet och hanterbarhet i ett paket som kan uppgraderas. Den har konstruerats med hjälp av återvunnen plast för att skapa en hållbar och grön dator, och kommer till och med i ett stökigt svart färgschema som passar en affärsmiljö.

Här är allting som visades upp under gårdagens Next@Acer Showcase

Och de sista enheterna var Veriton Vero Mini och Vero BR277, med den förra en kompakt mini-PC som använder Windows och har en liten kropp som använder låga strömnivåer. Den senare är en 27-tums IPS-skärm med full HD, och den riktigt intressanta delen är att båda har tillverkats med återvunnet material och gröna förpackningar för att minska miljöpåverkan. Acer pratade om miljön och avslutade showen genom att kort chatta om sitt Earthion-program och förklara att Acer sedan lanseringen har samarbetat med många olika partners för att få en större kollektiv påverkan och för att ytterligare expandera på sitt ESG (Environmental, Social , och styrning) som syftar till att hantera denna globala utmaning på alla nivåer.

HQ


Loading next content