Svenska
Gamereactor
nyheter
Yakuza: Like a Dragon

Yakuza: Like a Dragon-uppföljare och nytt spel bekräftade

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Samtidigt som Yakuza-skaparen Toshihiro Nagoshi meddelade att han ska lämna Ryu gav Gotoku Studio efter 32 år hos Sega, avslöjar studion nu något de flesta redan förväntade sig samt en liten överraskning.

Nya chefen Masayoshi Yokoyama skriver nämligen att de bland annat har börjat arbeta på en uppföljare till förra årets Yakuza: Like a Dragon. Yokoyama vill inte säga mycket om själva spelet förutom att Ichiban Kasuga fortsätter som huvudperson. Den här gången kommer Like a Dragon-regissören Ryosuke Horii få hjälp av Lost Judgment-director Yutaka Ito och originalets art director Nobuaki Mitake. Berättelsen kommer återigen att skrivas av Yokoyama själv tillsammans med Furuta och Takeuchi.

Man skulle kunna tro att deras händer därmed var fulla, men tydligen kan vi dessutom se fram emot utannonserandet av ett helt nytt spel inom sex till tolv månader.

Yakuza: Like a Dragon

Relaterade texter

6
Yakuza: Like a DragonScore

Yakuza: Like a Dragon

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det äntligen blivit dags att få leva rövare som yakuza-gangster igen, denna gång med ett helt nytt fightingsystem...

0
Yakuza-skaparen lämnar Sega

Yakuza-skaparen lämnar Sega

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

I slutet av augusti började rykten cirkulera om att Toshihiro Nagoshi, skaparen av Yakuza- och Judgment-serien, var i förhandlingar med den kinesiska jätten NetEase, och...



Loading next content