Svenska
Gamereactor
nyheter
Back 4 Blood

Kan du hitta alla Cleaners från Back 4 Blood?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Back 4 Blood lanseras officiellt den 12 oktober och ingår med Xbox Game Pass från och med dag ett, men om du köpt Deluxe- eller Ultimate-utgåvorna kan du börja spela redan imorgon (den 8 oktober). Det innebär att du har antingen en eller fem dagars väntan framför dig innan du kan börja döda zombies i rollen som en av spelets Cleaners.

Så vad ska du göra fram tills dess? Det officiella Back 4 Blood-kontot på Twitter har ett bra förslag och har delat med sig av en enorm bild gjord av Gus Morais som har specialiserat sig på så kallade "seek and find"-bilder (du har säkert sett hans tidigare alster med. Här ska du leta efter alla Back 4 Blood-Cleaners vilka alltså är gömda i bilden, samtidigt som du kan förundras över alla detaljer. Hittar du dem alla?

Back 4 Blood

Relaterade texter

1
Back 4 Blood: Tunnels of TerrorScore

Back 4 Blood: Tunnels of Terror

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har gett oss ut på skattjakt i övergivna, men zombiefyllda, tunnelsystem i den första expansionen till Back 4 Blood...

Back 4 BloodScore

Back 4 Blood

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har återigen tuktat zombies, denna gång i den andliga uppföljaren till Left 4 Dead. Har Turtle Rock något nytt att tillföra detta småtrötta koncept?



Loading next content