Svenska
Gamereactor
nyheter
Gotham Knights

Gotham Knights ger ledtrådar om Batmans död

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är faktiskt inte långt kvar till DC FanDome-eventet den 16 oktober, där vi kommer att få se mer från kommande DC-filmer, serietidningar och förstås TV-spel som Suicide Squad: Kill the Justice League och Gotham Knights.

Nu har vi fått en teaser från sistnämnda med ett stycke från en dagstidning som basunerar ut att Bruce Wayne är död. Redan år 2020 avslöjades att Batman är död i spelet, men detta är ju inte alltid samma sak som en död miljardär i superhjältarnas härliga värld. I dagstidningen kan vi även läsa att "Wayne manor collapsed called freak accident", och det kallas även för en "tragic accident".

Vi förmodar att Bruce Wayne inte glömde blåsa ut sina stearinljus, snubblade när han bytte glödlampa eller blev påkörd an en EPA medan han gick mot röd gubbe över gatan - och att hans död kommer vara en avgörande del av storyn. Hur som helst ser vi fram emot att få veta mer om detta den 16 oktober. Kolla in teasern nedan, vad har du själv för teorier?

Gotham Knights

Relaterade texter

Gotham KnightsScore

Gotham Knights

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Batman är död och Gotham Citys gangsters firar. Det borde de inte ha gjort, för fyra unga talanger står redo att slutföra det Läderlappen påbörjade...

1
Se Batman dö i öppningen av Gotham Knights

Se Batman dö i öppningen av Gotham Knights

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Även om Warner Bros inte sagt något om försäljningssiffrorna ännu, verkar det troligt att Gotham Knights sålt mycket sämre än företaget hoppats på. Kanske är det också...



Loading next content