Svenska
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

SuperGroupies lanserar Master Chief-inspirerade prylar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter att ha försenat Master Chiefs återkomst med ett drygt år, är 343 Industries snart redo att släppa Halo Infinite. Och medan vi inväntar premiärdagen den 8 december, har SuperGroupies nu inlett ett samarbete med Halo-varumärket för att se till att fansen är rustade för alla typer av väder, med sitt nya sortiment av Master Chief-inspirerade prylar.

Det handlar mer specifikt om en klocka, en jacka, en plånbok och en väska, varav allt har Halos signaturfärger; olivgrönt, svart och orange. Klockan kommer att säljas för $240 och lanseras i mitten av mars 2022. Den är tillverkad av material som ska "mimic the toughness of the iconic armor worn by the Master Chief" och har flera hänvisningar till karaktären, inte minst siffran 117 på urtavlan och UNSC-logotypen på baksidan.

Jackan kommer i slutet av februari 2022 och ska säljas för $230. Precis som klockan har den flera Master Chief-referenser samt även en avtagbar huva så att du kan bära jackan i vilket väder som helst. Väskan släpps också i slutet av februari 2022 och kostar $150. Den har en mängd olika fickor och fack, och har även ett originalfoder designat av SuperGroupies, vilket ska som återspegla Chief och Halo.

Sist men inte minst kommer plånboken också börja säljas i slutet av februari 2022 för prislappen $110 dollar. Plånboken är konstruerad med dubbla vikningar och har texturer som imiterar Chief, samt fyra kortfack och en sektion med dragkedja. Ta en titt på alla prylar och förbeställ om du så önskar på denna länk.

Vad gillar du bäst?

Halo Infinite

Relaterade texter

7
Halo Infinite - Season 2: Lone WolvesScore

Halo Infinite - Season 2: Lone Wolves

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har spelat den andra säsongen av Halo Infinite, men är tyvärr inte helt imponerade av det som erbjuds, där kvantiteten är största problemet...

Halo Infinite - KampanjenScore

Halo Infinite - Kampanjen

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Sex år, flera miljarder kronor och en rejäl försening senare är nu Halo Infinite äntligen här. Är det den mjuka reboot som utlovats, och framför allt - är det bra...



Loading next content