Svenska
Gamereactor
nyheter

Oktober månads PS Plus-spel verkar ha läckt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Än en gång tycks franska sidan Dealabs ha lyckats få händerna på de ännu outannonserade PS Plus-spelen (som avtäcks officiellt på onsdag). Eftersom de bland annat gissade rätt på september månads utbud - och flertalet gånger innan dess - är det alltså högst troligt att de luskat ut det även denna gång. Det ser ut som att vi i numera vanlig ordning får tre spel, varav ett av dem är till PS5 och två till PS4.

Enligt ryktet är PS5-spelet det rykande färska Hell Let Loose, en multiplayerskjutare i andra världskrigsmiljö där man pangar på varandra i verklighetsnära bataljer med upp till 50 personer i varje lag.

PS4-spelen utgörs av det brutala Mortal Kombat X, vilket Mäki belönade med en åtta i hans recension för drygt sex år sedan. Det andra spelet är det inte riktigt lika brutala PGA Tour 2k21, belönat med en glödhet nia i vår danska kollega Daniel Andersens recension från förra året.

En stabil månad eller en besvikelse - vad tycker ni, kära läsare?

Oktober månads PS Plus-spel verkar ha läcktOktober månads PS Plus-spel verkar ha läcktOktober månads PS Plus-spel verkar ha läckt


Loading next content