Svenska
Gamereactor
nyheter

Mega Drive och Nintendo 64 kommer till Switch Online

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ännu en gång visade sig ryktena vara sanna. Nintendo 64-spel kommer nämligen släppas till Switch Online, vilket bekräftades under nattens Nintendo Direct. Och den får dessutom sällskap av Mega Drive. Vi kan se fram emot Nintendo-klassiker som Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time med flera, med ytterligare titlar som kommer senare (F-Zero X, The Legend of Zelda: Majora's Mask och till och med Banjo-Kazooie är bekräftade).

Mega Drive-samlingen är inte heller pjåkig med über-klassiker som Contra: Hard Corps, Phantasy Star IV, Shinobi III och naturligtvis Sonic the Hedgehog + fler. Det finns också handkontrollen på väg till båda formaten, vilka ser exakt ut som originalen från Mega Drive och Nintendo 64, precis som Nintendo gjort innan med NES och Super Nintendo. Dessa kommer säljas för $50.

Men på tal om priser... tyvärr kommer inget av dessa spel att ingå i med vanliga Switch Online. Det kommer att krävas en annan, sannolikt dyrare, nivå för att få dessa formats titlar. Det bör nämnas att du förmodligen kan spara en rejäl slant genom att helt enkelt skaffa Sega Mega Drive Classics till Switch (eller PC, Playstation och Xbox) i stället, vilket erbjuder +50 spel inklusive de som kommer till Switch Online.

Mega Drive och Nintendo 64 kommer till Switch Online


Loading next content