Svenska
Gamereactor
nyheter

Microsoft utannonserar mobilen Surface Duo 2

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Microsoft utannonserade igår kväll Surface Duo 2, en hopfällbar telefon med två 5,8-tums PixelSense Fusion Displays som tillsammans bildar en 8,3-tums skärm i tablet-storlek. Android-enheten, som först och främst är en telefon, är även utformad med Xbox Cloud Gaming i åtanke för att du ska kunna spela även på resande fot. Med den hopfällbara designen för den onekligen också tankarna till en hopfällbar spelenhet.

För att se till att du smärtfritt kan streama spel när du inte är hemma stödjer Surface Duo 2 5G, och enheten har även en kamera med tre objektiv som kan spela in 4K-video på båda skärmarna. Alla Android-appar i Google Play Store stöds såklart (det är en Android-enhet) och den har till och med en praktisk notifieringsdisplay längs ryggraden, som informerar dig om sådant som återstående laddning, inkommande samtal och volymnivåer.

Surface Duo 2 släpps den 21 oktober 2021 och kommer då kosta $1499,99 (förmodligen runt 15 000 kronor i Sverige). Ta en närmare titt på den läckra prylen här.

Microsoft utannonserar mobilen Surface Duo 2


Loading next content