Svenska
Gamereactor
nyheter
Gran Turismo 7

Gran Turismo 7 har endast ray-tracing i repriser och garaget

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi vet att många av er hoppas på ett fantastiskt snyggt spel när Gran Turismo 7 lanseras till Playstation 4 och 5 den 4 mars nästa år. Men även om vi är övertygade om att så kommer att bli fallet, verkar det som om ray-tracing inte kommer att vara en stor del av teknikpaketet.

Källan är Gran Turismos urfader, Kazunori Yamauchi, som säger till japanska Game Watch i en intervju att racingspel lämpar sig extremt bra för ray-tracing:

"Den mest effektiva användningen av sådan teknik är faktiskt med bilar. Bilar är väldigt blanka och glänsande, eller hur? Det finns inte många produkter i världen som kombinerar glas, färg, kylargaller, förkromning och andra sådana saker. Faktum är att det inte finns så många produkter i världen som har alla dessa saker tillsammans. Jämförelsen görs med vattnets lugna yta eller glaset i ett fönster, och det finns inte så många sådana glänsande saker. Det är därför bilar är så väl lämpade för ray-tracing."

Men trots detta ska vi inte förvänta oss några ray-tracing-effekter när det kommer till gameplay. Det kommer dock att finnas ray-tracing på andra ställen:

"I spelet kan du välja ray-tracing i repriser, i bandemonstrationer och i garaget."

På en direkt fråga om det inte finns någon ray-tracing under körning säger Yamauchi "Det stämmer". Förhoppningsvis är detta dock något som kan ändras i framtiden. Vi har även fått en kort teaser från Gran Turismo 7 som visar upp Porsche, vilken som du kan kolla in nedan.

HQ
Gran Turismo 7

Relaterade texter

Gran Turismo 7Score

Gran Turismo 7

RECENSION. Skrivet av Johan Mackegård Hansson

Polphony Digitals ambitiösa bilsamlarsimulator och dess initiala mikrotransaktioner har nu förbättrats och balanserats vilket innebär att spelet är klart köpvärt...

0
Detta är Bulgaris Gran Turismo-klocka

Detta är Bulgaris Gran Turismo-klocka

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Sony-ägda Polyhony Digital och den italienska smyckesjätten Bulgari har utannonserat ett samarbete som resulterat i Gran Turismo-dressade specielversioner av Bulgaris...



Loading next content