Svenska
Gamereactor
nyheter

Detta är Iphone 13

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Föga förvånande så visade Apple även upp sin senaste i raden av telefoner med Iphone 13 som ska ta företaget in i framtiden och är packad med ny teknik. Iphone 13 ska enligt Tim och hans vänner vara bestyckad med A15 chippet och erbjuda 30% snabbare GPU och 50% snabbare CPU jämfört med närmsta konkurrenterna. Kameran är även den ny och klockar in på 12MP och filmar i 4K60 med HDR och Dolby Vision, samt tar ännu bättre bilder i mörker.

Säkerheten har även den fått en uppgradering och enligt Apple skall Iphone 13 vara den säkraste av deras telefoner hittills med förbättringar som framförallt påverkar Siri och e-mail appen. På lagringsfronten är den minsta modellen utrustad med 128Gb och Apple erbjuder även Iphones med 256 och 512Gb för den som önskar lite mer plats för sina bilder, appar och videos. Priset? Ja det startar på 799 USD för Iphone 13 och 699 USD för Mini-modellen.

Självfallet kommer där också en Pro-modell som erbjuder extra allt med krydda på toppen. Fler kameror, större batteri och femkärnig GPU som Apple påstår skall smiska konkurrenternas telefoner med hästlängder. Den nya skärmen kommer även (äntligen) med Promotion med stöd upp till 120Hz. Tack Apple.

Vad säger ni, är det dags att uppgradera era telefoner eller är ni nöjda med vad ni har?

Detta är Iphone 13
Den nya Iphone 13 Pro i fyra pimpiga färger


Loading next content