Svenska
Gamereactor
nyheter
God of War: Ragnarök

Alla världar i God of War: Ragnarök påverkas av Ragnarök

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I trailern till God of War: Ragnarök står det klart att den fornnordiska legenden om Ragnarök är i fokus. Innan världen går under ska en kall vinter anlända, och du kommer att känna av detta i alla världar du reser genom i det äventyret.

I en intervju hos IGN säger director Eric Williams såhär om denna "Fimbul Winter":

"Going to all the Nine Realms, that was big for me making the old new again. Any realm you've been to before, because Fimbulwinter has struck, they're changed in some way. It doesn't mean that every realm is effected by snow, by the way. I think that's a misnomer... Fimbulwinter is an event that changes the realms in different ways. Midgard is the cataclysmic epicenter, so it got permafrost, almost if you will."

Det verkar som om vi kommer utforska fler av dessa "Nine Realms" än tidigare, och de vi har sett tidigare kommer dessutom att vara väldigt annorlunda.

God of War: Ragnarök

Relaterade texter

God of War: RagnarökScore

God of War: Ragnarök

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Att följa upp en succé är inte alltid det enklaste, men i fallet God of War: Ragnarök känns det som om Santa Monica Studio trivs som allra bäst när förväntningarna är som störst. Vi har betygsatt Kratos senaste kapitel, och det här är sannerligen en saga du inte vill missa.

1
Rykte: God of War: Ragnarök utökas med DLC

Rykte: God of War: Ragnarök utökas med DLC

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Förra veckan uppmärksammades en platsannons för en combat designer hos Santa Monica Studio, vilket indikerade att studion börjat arbeta på en uppföljare till God of War:...



Loading next content