Svenska
Gamereactor
nyheter
Saints Row

Saints Row-rebooten har seriens bästa anpassningsmöjligheter hittills

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Saints Row-utvecklaren Volition har nyligen publicerat ett blogginlägg som ger några mycket saftiga detaljer om den kommande rebooten, gällande både karaktärsanpassning och co-op.

I bloggen beskrivs att nya Saints Row kommer att innehålla de "största anpassningsmöjligheterna av alla Saints Row-titlar" som gör det möjligt för dig att "skapa exakt den du vill spela som". Enligt inlägget ska det finnas åtta olika röster som du kan välja mellan (fyra manliga och fyra kvinnliga) och kläder från tidigare titlar kommer göra en återkomst. När det gäller anpassningar har utvecklarna också berättat att fordonen kommer ha ett stort antal alternativ samt att några "stora överraskningar" kommer att levereras inom en snar framtid.

När det gäller co-op bekräftas det i inlägget att spelet kommer att stödja cross-gen så spelare på nyare och äldre hårdvara kan slå sig samman. Det teasades också upp att "några grymma överraskningar för co-op" är på gång.

Saints Row

Relaterade texter

Saints RowScore

Saints Row

RECENSION. Skrivet av Marie Liljegren

Marie har lekt runt i den stora sandlådan som kallas Santo Ileso som en kvinna med djup mansröst och clownnäsa och gör stan osäker i en bil med en gigantisk daggmask på taket. I en annan värld hade folk höjt på ögonbrynen men det här är Saints Row motherf#ckers!

1
Nu finns Saints Row ute till Steam

Nu finns Saints Row ute till Steam

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Saints Row släpptes i augusti 2022, och lanseringen får tyvärr liknas vid en katastrof. Sedan dess har dock spelet uppdaterats och utökats som aldrig förr, och...



Loading next content