Svenska
Gamereactor
nyheter
Tiny Tina's Wonderlands

Tiny Tina's Wonderlands-gameplay visat under Playstation Showcase

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter att ha utannonserats på Summer Game Fest Kickoff Live presenterade Gearbox just den första gameplay-titten på Tiny Tina's Wonderlands, som verkar vara en ganska unik twist på Borderlands-universumet.

Äventyret verkar innehålla typisk Borderlands-action och de strider som vi har lärt känna och älska, fast med extrafunktioner som svärd och magiska förmågor. Men det verkar också vara ganska annorlunda eftersom spelet har en klassisk overworld där vi spelar i tredjeperson komplett med karaktärsmodeller som har stora huvuden. Det verkar också ha inspiration hämtad från Dungeons & Dragons-mekaniken som lades till i universumet i och med expansionen Bunkers & Baddasses till Borderlands 2.

Fantasy-delarna gör att det här spelet ser helt annorlunda ut än alla tidigare Borderlands. Nu har vi även ett premiärdatum att bjussa på, för övrigt, och Tiny Tina's Wonderlands har premiär den 25 mars 2022 till PC, Playstation 4/5, Xbox One och Xbox Series S/X.

Tiny Tina's Wonderlands

Relaterade texter

2
Tiny Tina's WonderlandsScore

Tiny Tina's Wonderlands

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har spelat rollspel med Borderlands-seriens meste galning, Tiny Tina, och haft ganska roligt i hennes sällskap...

1
Ballantine's släpper en Borderlands-whiskey

Ballantine's släpper en Borderlands-whiskey

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

En av de mest minnesvärda karaktärerna i Gearbox Softwares Borderlands-spel har alltid varit den förföriska Mad Moxxi, som äger en egen bar (eller kanske en nattklubb?)....



Loading next content