Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Häng med oss på en speciell GR Live med Unity-tema senare idag

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För några veckor sedan publicerade vi en serie artiklar och videor där vi fördjupade oss i de många olika tjänster och system som Unity erbjuder och som gör det till mer än en grafikmotor. Vi utforskade de funktioner som hjälper utvecklare att skapa spel, kollade upp de supporttjänster som finns för att hjälpa till där det är möjligt, dök ner i de matchmaking-system som finns inbyggda i Unity och undersökte till och med förfaranden efter lanseringen och vad Unity gör för att hjälpa en skapare generera intäkter från sin produkt. Du kan ta en titt på vår fullständiga Unity-undersida där vi går mycket djupare in på allt detta här.

Men som en uppföljning till detta har vi idag en speciell, längre GR Live-stream, där vi kommer spela tre olika Unity-utvecklade spel, med några gästspel från utvecklarna bakom dem. Du kan förvänta dig mycket prat om hur Unity gjorde det möjligt för dessa skapare att ge dessa projekt liv, samt lite kommenterat spelande, så det är definitivt inget du vill missa.

För att se till att du inte missar något kommer vi gå live vid den vanliga tiden 16:00 CEST i tre hela timmar. Du följer oss på den vanliga platsen, alltså via GR Live-hemsida.. När det gäller de tre spel vi ska köra så är det Len's Island, The Lightbringer och Return to Nangrim. Du kan se när vi kommer att spela dem nedan.

16:00-17:00 Len's Island
17:00-18:00 - The Lightbringer
18:00-19:00 - Return to Nangrim

Häng med oss på en speciell GR Live med Unity-tema senare idag


Loading next content