Svenska
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Razer lanserar Halo Infinite-utrustning med tillhörande skins

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
HQ

Det skulle ha lanserats i november förra året, men blev kraftigt försenat med 13 månader. Men den 8 december är det äntligen dags att spela ett helt nytt äventyr med Master Chief när Halo Infinite lanseras till både PC och Xbox.

Detta innebär förstås en hel del marknadsföringsinitiativ och samarbeten med olika varumärken, och nu har Razer avslöjat att även de kommer att ha en serie produkter med Halo Infinite-tema till PC och Xbox. Alla prylar innehåller också ett exklusivt skin till spelet, antingen vapen eller rustningar, eller liknande.

Vi kan se fram emot ett headset (Razer Kaira Pro för Xbox), en mus (Razer DeathAdder V2), ett tangentbord (Razer BlackWidow V3) och slutligen en RGB-musmatta (Razer Goliathus Extended Chroma) med läcker design från Halo-serien. Surfa över hitåt för att läsa mer om dem och kolla in det DLC som medföljer. Alla dessa lanseras i oktober.

Det bör nämnas att dessa inte är den enda hårdvaran med Halo-tema som släpps i höst. Under Gamescom i augusti utannonserades även en Xbox Series X-enhet samt en Xbox Elite Controller Series 2 som båda har Halo-motiv. Dessa anländer den 15 november för att fira 20-årsjubileet av Halo: Combat Evolved och första Xbox-konsolen.

Halo Infinite
Halo Infinite

Relaterade texter

7
Halo Infinite - Season 2: Lone WolvesScore

Halo Infinite - Season 2: Lone Wolves

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har spelat den andra säsongen av Halo Infinite, men är tyvärr inte helt imponerade av det som erbjuds, där kvantiteten är största problemet...

Halo Infinite - KampanjenScore

Halo Infinite - Kampanjen

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Sex år, flera miljarder kronor och en rejäl försening senare är nu Halo Infinite äntligen här. Är det den mjuka reboot som utlovats, och framför allt - är det bra...



Loading next content