Svenska
Gamereactor
nyheter

Marvel försöker locka tillbaka Russo-bröderna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Bland alla regissörer som över åren varit inblandade i produktionerna hos Marvel så är det få som väger lika tungt som Joe och Anthony Russo. Kreatörerna bakom bland annat Infinity War, Endgame, Civil War och Winter Solider. Fyra av de mest framgångsrika och omtyckta filmerna i hela MCU. Men efter att arbetet på Endgame var klart så lät bröderna göra det känt att de i varje fall för stunden kände sig ganska färdiga med Marvel och letande andra projekt.

Nu visar det sig dock att Marvel Studios tydligen gjort närmanden och försökt locka tillbaka bröderna för att påbörja något nytt stort Marvelprojekt. Enligt The Wall Street Journal har diskussionerna pågått en tid men föll i bitar efter den senaste tidens rättsliga stridigheter mellan bland annat Marvel och Scarlett Johansson.

Bröderna skall tydligen känt viss oroa över att Marvel och Disney inte är tydliga kring hur deras distributionsplaner ser ut de kommande åren. Huruvida nya filmer skall visas exklusivt på bio eller även få digital distribution från dag ett och hur detta i sin tur påverkar deras löner och förtjänster. Hade ni läsare önskat att få se Russo-bröderna återvända till Marvel och vad tycker ni om Disneys rättsliga stridigheter som just nu pågår?

Marvel försöker locka tillbaka Russo-bröderna
Snipp, snapp, snut så var sagan slut!


Loading next content