Svenska
Gamereactor
nyheter
God of War: Ragnarök

Rykte: God of War: Ragnarök är mycket större än God of War

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Med spel som Horizon: Zero Dawn, Days Gone, The Last of Us: Part II och Ghost of Tsushima har Sony tydligt fokuserat på stora äventyr som tar väldigt lång tid att slutföra, och det verkar som om God of War-uppföljaren kommer följa den trenden.

David Jaffe, skaparen av de två allra första spelen i serien och numera ivrig streamare, har lagt upp en video på sin Youtube-kanal där han berättar att några av hans vänner hos Sony hävdar att Santa Monica Studio beräknar att God of War: Ragnarök ska ta runt 40 timmar att spela igenom. Det är klart mer än de cirka 20 timmar storyn tog i God of War (cirka 30 timmar för de som tog platinumtrofén). Han vet dock inte om detta är genomsnittlig speltid, men oavsett tycks det alltså bli mycket större än det mästerverk vi fick 2018.

Låter detta bra eller föredrar du kortare äventyr?

God of War: Ragnarök

Relaterade texter

God of War: RagnarökScore

God of War: Ragnarök

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Att följa upp en succé är inte alltid det enklaste, men i fallet God of War: Ragnarök känns det som om Santa Monica Studio trivs som allra bäst när förväntningarna är som störst. Vi har betygsatt Kratos senaste kapitel, och det här är sannerligen en saga du inte vill missa.

1
Rykte: God of War: Ragnarök utökas med DLC

Rykte: God of War: Ragnarök utökas med DLC

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Förra veckan uppmärksammades en platsannons för en combat designer hos Santa Monica Studio, vilket indikerade att studion börjat arbeta på en uppföljare till God of War:...



Loading next content