Svenska
Gamereactor
nyheter
Battlefield Mobile

Battlefield Mobile tillagt på Google Store

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Battlefield Mobile dök oväntat upp på Google Play Store, trots att det förväntas släppas först 2022. Anledningen till detta är att EA förbereder sig för spelets lansering genom att anordna en rad tester enbart för Android under hösten 2021, tester som kommer att växa i storlek allteftersom.

HQ

Tack vare detta har vi nu en inblick i vad det kommer att erbjuda vid lanseringen och avslöjar att det kommer att finnas banor som är "både nya och välkända för veteranspelare", samt "en mängd autentiska vapen och game-changer-prylar". Beskrivningen avslöjar också att spelarna kan förvänta sig att kunna köra fordon som stridsvagnar och ATV, och att det kommer att finnas "storskalig förstöring av omgivningarna".

Den mobila förstapersonsskjutaren ska dessutom innehålla klasser som liknar de vanliga spelen (Assault, Support, Medic, Recon), plus spelaranpassning för att du ska kunna bygga en utrustning som passar hur du vill spela.

När det gäller hur du kan få tillgång till testerna innan lanseringen, har EA uppgett att du kommer att kunna förregistrera dig för att få tillgång till detta på deras Google Play Store-sida, och om du blir utvald kommer du att informeras innan testet går live. EA påpekar dock att alla framsteg som testarna gör kommer att raderas innan spelet öppnas för allmänheten.

Battlefield Mobile

Relaterade texter

3
Battlefield Mobile tillagt på Google Store

Battlefield Mobile tillagt på Google Store

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Battlefield Mobile dök oväntat upp på Google Play Store, trots att det förväntas släppas först 2022. Anledningen till detta är att EA förbereder sig för spelets lansering...



Loading next content