Svenska
Gamereactor
nyheter
Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West-uppgraderingar skapar diskussion

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Redan från början kritiserades Sony för det faktum att de som köper Playstation 4-utgåvan av Sonys titlar måste betala extra för att få spela Playstation 5-versionen, och det tog inte långt tid från att Guerrilla nyss startade förhandsbokningarna av Horizon Forbidden West på Playstation Store innan diskussionerna gick heta på spelforum och på sociala medier.

Det är i synnerhet denna punkt på Playstation-bloggen som retat upp somliga:

"Spelare som vill ha tillgång till både PS4- och PS5-versionerna av Horizon Forbidden West kan köpa Digital Deluxe-, Collector's- eller Regalla-utgåvorna. Dubbla rättigheter gäller inte för standard- och specialutgåvorna."

Med andra ord, om du köper det till Playstation 4 måste du betala extra för att få uppgradera till Playstation 5-utgåvan (du kommer kunna föra över din sparfil). Meddelandet nämner ingenting om vad uppgraderingen kommer att kosta för dem som inte köper ovanstående versioner, men vad tycker du om denna lösning?

Horizon Forbidden West

Relaterade texter

1
Horizon Forbidden West: Burning ShoresScore

Horizon Forbidden West: Burning Shores

RECENSION. Skrivet av Olof Westerberg

För att först och främst klargöra: Burning Shores tar vid efter att eftertexterna till förra årets kanonspel Horizon: Forbidden West rullat förbi. Du måste alltså ha...

Horizon: Forbidden WestScore

Horizon: Forbidden West

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Henric har hoppat in i tidsmaskinen och satt betyg på fortsättningen av Aloys äventyr i en vacker postapokalyptisk värld...



Loading next content