Svenska
Gamereactor
nyheter
Starfield

Microsoft: Starfield är "inte en tidsexklusivitet"

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Trots att Xbox-chefen Phil Spencer tydligt förklarade att Bethesda-köpet är "about delivering great exclusive games", finns det fortfarande många spelare som hoppas att deras titlar ska att släppas till andra format (diskussionerna har i synnerhet handlat om Playstation).

Efter en Gamespot-intervju med Bethesda-veteranen Pete Hines igår, började vissa fans återigen spekulera i att Starfield faktiskt kan komma att släppas till Sonys nya konsol efter att Hines sagt att "I don't know if I would go so far as to say you're done ever playing stuff on Playstation."

Detta ledde till att flera profiler ur Xbox-teamet kommenterade saken på sociala medier, däribland Pete Hines själv. Han postade en GIF-bild med budskapet att folk griper efter halmstrån samt kommentaren "No, that isn't what I was suggesting", medan Xbox-marknadsföringschefen Aaron Greenberg twittrade att "we have tried to be as clear as possible, not a timed exclusive".

Vi antar att det kommer att fortsätta spekuleras trots dessa ganska tydliga klargöranden, men det är nog en god idé att vara förberedd på besvikelse om man hoppas på Starfield till Playstation. Insidern och redaktören Jeff Grubb från VentureBeat, som har ett ganska gediget facit när det gäller läckor och rykten, lade till extra krydda genom att i sin tweet om saken lägga till att "also Elder Scrolls 6 is planned as Xbox exclusive as well".

Vi antar att det kommer att bli massor av diskussioner om sexan när det blir dags för det att visas upp på allvar, men kanske ska vi låta Starfield lanseras först innan det hettar till på det området...

Starfield
Konceptbild av United Colonies-huvudstaden New Atlantis från Bethesdas kommande Starfield

Relaterade texter

StarfieldScore

Starfield

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det äntligen blivit dags att få utforska rymden i Bethesdas första helt nya spelserie på över 25 år. Vi kollar in om rymdäventyret håller vad det lovar...



Loading next content