Svenska
Gamereactor
nyheter
Saints Row

Tre Saints Row-expansioner är planerade

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Saints Row-rebooten som utannonserades i veckan, släpps inte förrän i februari. Även om Gamereactor fått kolla in det, är det för tidigt att säga om spelet kommer att bli en succé eller ej. Det verkar dock som om det finns ett stort förtroende Saints Row hos Volition, för det är redan flera stora expansioner planerade.

Via WCCFTech har den nya Gold Edition avslöjats, som du kan förbeställa. I beskrivningen av detta framgår det att det kommer att finnas tre expansioner, och det kan såklart bli fler:

"The Gold Edition gives you the full experience of the main game, combined with three future game expansions coming post release. The Expansion Pass delivers new missions and gameplay across three distinct expansions, each adding their own content to discover within the world of Santo Ileso."

Kolla in översikten av vad som ingår nedan.

Saints Row

Relaterade texter

Saints RowScore

Saints Row

RECENSION. Skrivet av Marie Liljegren

Marie har lekt runt i den stora sandlådan som kallas Santo Ileso som en kvinna med djup mansröst och clownnäsa och gör stan osäker i en bil med en gigantisk daggmask på taket. I en annan värld hade folk höjt på ögonbrynen men det här är Saints Row motherf#ckers!

1
Nu finns Saints Row ute till Steam

Nu finns Saints Row ute till Steam

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Saints Row släpptes i augusti 2022, och lanseringen får tyvärr liknas vid en katastrof. Sedan dess har dock spelet uppdaterats och utökats som aldrig förr, och...



Loading next content