Svenska
Gamereactor
nyheter
Age of Empires IV

Nu introduceras romarna till Age of Empires IV

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Microsoft spenderade ungefär tio minuter med Age of Empires IV under deras dedikerade Gamescom-stream i veckan och gjorde flera märkliga val som att prata fem minuter om en rekonstruerad katapult. Nåväl, under gårdagskvällen var det bättre då vi äntligen fick se mer från spelet.

I Opening Night Live bjöds vi nämligen på introduktionen av Holy Roman Empire, vilka såklart har med unika enheter och befästningar samt att vi fick en glimt av deras Rise of Moscow-kampanj.

Eftersom Age of Empires IV är en Xbox Game Studios-titel kommer det att ingå med Xbox Game Pass från dag 1 när det lanseras till PC den 28 oktober. Något att se fram emot både för historieintresserade och skrivbordsbefälhavare utrustade med mus och tangentbord. Kolla in den nya trailern nedan.

HQ
Age of Empires IV

Relaterade texter

6
Age of Empires IVScore

Age of Empires IV

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Skrivbordsgeneralen Patrik har använt religiösa supervapen, stulit får och försökt att sluta titta på alla högupplösta minidokumentärer i en historisk återkomst av rang...

0
Age of Empires IV får nya fraktioner

Age of Empires IV får nya fraktioner

NYHET. Skrivet av Patrik Severin

Det historiska realtidsstrategispelet Age of Empires IV, som vi delade ut en nia till, bekräftades under gårdagskvällen få nytt innehåll. Två nya fraktioner är på väg,...



Loading next content