Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Vanguard

Call of Duty: Vanguard är 95 gigabyte stort till Xbox Series X

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Call of Duty: Black Ops Cold War är ett av de största spelen någonsin när det gäller filstorlek. I somras skenade det upp till cirka 220 gigabyte i filstorlek med alla spelkomponenterna, vilket är ungefär en tredjedel av det tillgängliga lagringsutrymmet på Playstation 5.

Men även om du tar bort kampanjen är det fortfarande 154 gigabyte. Så hur stort är det kommande Call of Duty: Vanguard då med tanke på hur extremt bra det ser ut? Tja, redan initialt är det enormt - men inte ohanterligt. Enligt Microsoft Store är titeln 95 gigabyte till Xbox Series S och X (75 gigabyte till Xbox One). Detta kommer givetvis att växa en hel del med patchar och DLC dock, men om det kommer att sluta lika orimligt gigantiskt som Black Ops Cold War återstår att se.

Det bör också noteras att Activision fortfarande inte vill stödja Smart Delivery (låter dig köpa ett spel och sedan fritt använda med full kompatibilitet mellan PC och Xbox) eller gratis uppgraderingar till Playstation med Call of Duty: Vanguard. Förra generationens version kostar 749 kronor och om du vill ha nuvarande generation behöver du Cross-Gen Bundle för 879 kronor.

Call of Duty: Vanguard

Relaterade texter



Loading next content