Svenska
Gamereactor
nyheter

Paramount+ blir Skyshowtime

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I ett pressmeddelande idag lät Comcast och Viacom meddela att de planerar lansera en ny gemensam streamingtjänst under namnet Skyshowtime på europeiska marknaden någon gång under nästa år. Tjänsten kommer slås samman med den nyligen lanserade Paramount+ och erbjuda över 10.000 timmar material direkt vid lansering från bland annat Sky, Universal Pictures, Peacock, Paramount Pictures, Nickelodeon NBC Universal och Showtime.

Något konkret datum eller pris är ännu ej fastställt och kommer avslöjas vid ett senare tillfälle. Viacoms chef Raffaele Annecchino hade följande att säga om den kommande lanseringen:

"Med lanseringen av SkyShowtime är vi väl positionerade för att utnyttja vår globala innehållsmotor och skapa ett kraftfullt streamingerbjudande, snabbt och i stor skala, med en smart strategisk etappvis investering"

"Som ett komplement till vårt nyligen presenterade Paramount+-partnerskap med Sky i Storbritannien, Italien och Tyskland, representerar SkyShowtime en enorm möjlighet att påskynda vår marknadsexpansion och bygga en ledande ställning inom SVOD i Europa."

Striden om streamingpengarna blir allt hårdare och Skyshowtime har all möjlighet att tränga sig in på marknaden med sin starka portfölj. Vad tror ni andra.Kan detta bli något?

Paramount+ blir Skyshowtime
Ännu en media-jätte ger sig in i striden om streamingpengarna


Loading next content