Svenska
Gamereactor
nyheter
Marvel's Avengers

Allt du bör veta om Marvels Avengers: War for Wakanda

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När Square Enix och Crystal Dynamics meddelade att Marvel's Avengers-expansionen War for Wakanda-expansion skulle lanseras den 17 augusti, lovade de oss också en War Table-steam med detaljer om det mesta av det som skulle komma dagen innan. De höll sitt ord.

Den cirka 14 minuter långa showen som du kan se nedan börjar med en trailer som ger en snabb överblick över War of Wakandas historia innan den dyker djupare in i allt annat. Detta inkluderar Black Panthers förmågor som gör att han verkar vara en blandning av Black Widow och Hulk med lite extra spektral hjälp, de nya fiendetyperna, hur Wakanda som värld kommer att vara både liknande och annorlunda än de vi redan har, presentationer av Klaw och Crossbones som skurkar, omfattande och stora justeringarna av menyerna samt mycket mer.

I grund och botten finns det absolut ingen tvekan om att detta kommer att bli den överlägset största expansionen av spelet hittills. Låter det som tillräckligt för att hålla dig intresserad eller få dig tillbaka?

HQ
Marvel's Avengers

Relaterade texter



Loading next content