Svenska
Gamereactor
nyheter
Frostpunk 2

Frostpunk 2 officiellt bekräftat till PC

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

11 bit Studios fick en dundersuccé med Frostpunk, och de har sedan ridit på vågen genom att släppa mer innehåll efter lanseringen. I augusti gjorde utvecklarna dock helt klart att spelet hade fått sin sista expansion, och det fanns tydligen en god anledning till det.

Den polska studion har nu skickat ut en trailer som avslöjar att Frostpunk 2 är ett av tre spel som är under utveckling hos dem idag. För tillfället nöjer de sig med att säga att uppföljaren kommer att vara mycket större än originalet med en ännu djupare dykning ner i politik och svåra val tillsammans med mycket bättre menyer och en mängd spelförbättringar som vi kommer få höra mer om senare. En av de få konkreta saker vi vet är att fokus går från kol till olja den här gången eftersom storyn utspelas trettio år efter originalet, och detta kommer att få ett antal konsekvenser både för historien och spelmekaniken.

Samtidigt påminner de oss om att du kan prova Frostpunk gratis på Steam fram till den 16 augusti, varför inte ta chansen att kolla in om detta är så bra som miljontals spelare hävdar?

HQ
Frostpunk 2

Relaterade texter

1
Ny trailer för Frostpunk 2

Ny trailer för Frostpunk 2

NYHET. Skrivet av Patrik Severin

Under årets PC Gaming Show fick vi äntligen se lite mer av Frostpunk 2. En trailer visade oss lite mer av den frusna dystopiska steampunk-framtiden som skildrades i...

2
Frostpunk 2 officiellt bekräftat till PC

Frostpunk 2 officiellt bekräftat till PC

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

11 bit Studios fick en dundersuccé med Frostpunk, och de har sedan ridit på vågen genom att släppa mer innehåll efter lanseringen. I augusti gjorde utvecklarna dock helt...



Loading next content