Svenska
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Halo Infinite är nu åldersmärkt i Australien

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Halo Infinite drabbades av en stor försening efter fjolårets svaga gameplay-premiär i juli, vilket också ledde till att meme-stjärnan Craig the Brute föddes. Istället för den planerade lanseringen i november 2020, försenades det till i år för att få all den nödvändiga polering Master Chief och vi spelare förtjänar, och vi har fortfarande inget nytt datum.

Men vi har just fått bevis för att det ska lanseras i år som planerat, och att vi förmodligen inte behöver vara rädda för ytterligare en försening. Det är den australiensiska motsvarigheten till PEGI, Australian Classification Board, som nu har åldersbedömt spelet och gett det M (Mature).

Många fans tror att Halo Infinite kommer att släppas den 15 november, vilket är på dagen 20 år efter att Halo: Combat Evolved och den första Xbox såg dagens ljus. En rimlig gissning är att vi kommer få premiärdatumet bekräftat på Gamescom när Microsoft har sin officiella Xbox-stream den 24 augusti klockan 19:00.

Halo Infinite

Tack VGC

Relaterade texter

7
Halo Infinite - Season 2: Lone WolvesScore

Halo Infinite - Season 2: Lone Wolves

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har spelat den andra säsongen av Halo Infinite, men är tyvärr inte helt imponerade av det som erbjuds, där kvantiteten är största problemet...

Halo Infinite - KampanjenScore

Halo Infinite - Kampanjen

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Sex år, flera miljarder kronor och en rejäl försening senare är nu Halo Infinite äntligen här. Är det den mjuka reboot som utlovats, och framför allt - är det bra...



Loading next content