Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Vi tar en titt på hur Unity ger utvecklare möjlighet till mer sammankoppling

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Under de senaste två veckorna har vi dykt ner i Unity, ett system som skapats för utvecklare för att hjälpa dem att skapa interaktivt 3D-innehåll. Tidigare har vi tittat på hur Unity uppmuntrar till mer kreativitet och hur det gör det möjligt för utvecklare att arbeta med mer momentum, och nu utforskar vi hur Unity ser till att användarna kan bygga flerspelarprojekt enligt sina vildaste fantasier.

Unity är känt för att vara mer än en grafikmotor, och förser skapare med ett brett system för spelserverhosting som heter Multiplay, samt erbjuder ett kapabelt matchmaking-system som gör det tunga jobbet med att driva ett onlinespel med sin Matchmaker-tjänst. Med hjälp av kraftfulla samarbetsverktyg och ett system med flera moln som skalar enligt efterfrågan och kan stödja även de största titlarna har vi fördjupat oss i systemets intrikata detaljer, liksom i Vivox, Unitys robusta, plattformsoberoende röst- och textkommunikation, i vår senaste artikel och video.

Du kan kolla in den tredje videon, med titeln More Connection, nedan och läsa mer om Unity och dess tjänster på vår Unity-undersida.

HQ
Vi tar en titt på hur Unity ger utvecklare möjlighet till mer sammankoppling


Loading next content