Svenska
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Varning: Halo Infinte-spoilers ute på nätet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I helgen har det första Halo Infinite-testet ägt rum för så kallade "Insiders", och med detta har utvecklaren 343 Industries kunnat testa liret och låta spelare komma med kritik och feedback. Något som studion däremot inte hade som syfte var att råka spoila delar av äventyrets story, men det är precis det som har hänt i alla fall. Så kallade "data miners" har nämligen analyserat spelets kod och hittat runt 800 rader med text som berättar om kampanjens händelser och vändningar i berättelsen, och dessa spoilers finns numera ute på nätets gator för de som känner att de inte kan vänta till releasen i vinter.

343-chefen Joseph Staten bekräftade, via Twitter, att man råkat inkludera filer i testversionen som inte borde varit med, och han berättar även att det är ett hårt slag för studion som jobbat länge på spelet i fråga:

"We unintentionally included a small number of Halo: Infinite campaign files in the tech preview build. Unfortunately, these files contain spoilers.

"Leaks like this are painful for the dev team and can ruin the campaign experience for everyone. So please, keep your eyes peeled for spoilers, and don't spread them if you see them."

Vi kommer givetvis inte länka till den läckta informationen, och vill du vara säker på att undvika spoilers så rekommenderar vi att ni surfar försiktigt fram tills spelet har release.

Halo Infinite

Tack, VG24/7

Relaterade texter

7
Halo Infinite - Season 2: Lone WolvesScore

Halo Infinite - Season 2: Lone Wolves

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har spelat den andra säsongen av Halo Infinite, men är tyvärr inte helt imponerade av det som erbjuds, där kvantiteten är största problemet...

Halo Infinite - KampanjenScore

Halo Infinite - Kampanjen

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Sex år, flera miljarder kronor och en rejäl försening senare är nu Halo Infinite äntligen här. Är det den mjuka reboot som utlovats, och framför allt - är det bra...



Loading next content