Svenska
Gamereactor
nyheter
Ghost of Tsushima: Director's Cut

Information om Ghost of Tsushima-expansionen har läckt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För ett par veckor sedan utannonserade Sony och Sucker Punch Ghost of Tsushima: Director's Cut, en utökad version av grundspelet till både PS4 och PS5 med släppdatum den 20e augusti, vars främsta säljargument är den helt nya ön kallad Iki Island. Nu, med en dryg månad till släpp, har en av expansionens QA-testare begett sig ut på Reddit för att ge sina tankar om spelet.

Användaren QualityAssuranceTest hävdar att Iki Island är ungefär lika stor som Tsushimas - ön där grundspelet utspelar sig, duh! - nedre del, och skriver att Iki huserar helt ny fauna så som leoparder och ekorrar. Det ska även finnas en vulkan!

Vidare skriver testaren att det tar cirka 15-20 timmar att bara klara av expansions huvuduppdrag, vilket alltså betyder att du som vill syssla med sidouppdrag, för sådana finns också, kan addera minst ett par timmar till denna redan rekorderliga mängd. QA-testaren går slutligen så långt att säga att huvuduppdragens berättelse får 4.7 av 5 i betyg, och att den på många sätt är bättre och mer välskriven än grundspelets story.

Annat, mindre smått och gott som ingår i expansionen är nya rustningar, möjlighet att bära fackla, dussintals nya talismaner, nya "shrines", flöjtmelodier, fiender, slagsmålsställningar, vapenuppgraderingar och häftiga regnbågar.

Givetvis kan inget av detta bekräftas med säkerhet, framförallt inte det ytterst subjektiva uttalandet om berättelsens 4.7 av 5-kvalitet, och bör precis som vanligt tas med en mängd salt. Men man blir ju onekligen sugen! 20 augusti är det alltså dags att resa till Iki Island, ses vi där?

Ghost of Tsushima: Director's Cut
Hängivna fans kan kanske stilla sitt sug med en resa till Ikiöarna i Flight Simulator? Koordinaterna lyder 33°47′N 129°43′E.

Tack till GamesRadar.

Relaterade texter

Ghost of Tsushima: Director's CutScore

Ghost of Tsushima: Director's Cut

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Sucker Punch Playstation 4-höjdare har fått en uppdatering och en hel del nytt innehåll. Är resan till det feodala Japan värd att göra igen?



Loading next content