Svenska
Gamereactor
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

Här är allt du behöver veta inför The Witcher: Säsong 2

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Idag var det en rejält saftig kväll för alla häxkarlar därute. Netflix lanserade nämligen sin Witcher-hyllning i form av WitcherCon - ett slags samarbete mellan streamingjätten och CDPR. Panelintervjuer, teasers och annat trevligt som hör till den polska fantasy-världen var alltså att vänta. Även om vi visste i förväg att CDPR inte skulle prata om något nytt rollspel var åtminstone undertecknad nöjd med alla gratis Gwent-prylar och att ta del av mer information kring den kommande TV-säsongen.

Den nysläppta trailern gjorde oss dessutom inte direkt mindre sugna, där Henry Cavills stenhårda monsterjägare tränar Ciri inför det som komma skall och vi får bland annat besöka Kaer Morhen - en central del i den kommande säsongen. Dessutom kan du också ta del av en animerad öppningssekvens och episod-titlar, samt lite bakom-kulisserna-inblickar här nedan. Geralt, Ciri och Yen återvänder till TV-rutan den 17 december. Hur ser allt detta ut, tycker du?

HQ
HQ
HQ
The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher 3: Wild Hunt

Här finns det också gott om behind the scenes-klipp för den som vill se mer

Relaterade texter

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)Score

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Att CD Projekt Red fått grafiktunga The Witcher 3 att flyta på en Nintendo Switch är såklart en smärre bedrift i sig, men är det verkligen roligt i bantat skick?

1
Geralts röstskådespelare tycker till om AI

Geralts röstskådespelare tycker till om AI

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Henry Cavill må vara mest förknippad med Geralt of Rivia nuförtiden, men fram till Netflix-serien ägdes karaktären helt och hållet av Doug Cockle, mannen som gjort rösten...



Loading next content