Svenska
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Rykte: Grand Theft Auto VI släpps 2024 eller 2025

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Eftersom Grand Theft Auto V fortsätter att sälja som smör och har en PS5- och Xbox Series S/X-version som kommer i november, har fansen fått vänta förgäves på en uppföljare. Innan den femte delen var den största skillnaden mellan två numrerade versioner fem år (mellan GTA IV och GTA V), men nu har det gått åtta år och sjätte delen har fortfarande inte avslöjats.

Enligt flera källor kommer vi dock få vänta några år till, eftersom GTA VI ryktas släppas antingen 2024 eller 2025. Det var branschinsidern Tom Henderson som först nämnde detta utgivningsfönster och detta backades senare upp av en höjdare som Bloombergs Jason Schreier samt även ansedda Andy Robinson från VGC. Henderson noterade också att spelet bjuder på en modern version av Vice City från 2002 och att det kommer att innehålla en spelvärld som kontinuerligt byggs ut och ändrar form med tiden.

Återigen bör rykten som detta tas med en nypa salt tills vi har fått höra officiella nyheter, men det är ändå spännande att höra stora namn som dessa stödja detta rykte.

Grand Theft Auto V

Tack IGN

Relaterade texter

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Efter fem års väntan har vi äntligen fått tillbringat ordentligt med tid tillsammans med Rockstars hysteriskt hett efterlängtade femma



Loading next content