Svenska
Gamereactor
nyheter
Candy Crush Saga

Candy Crush får en Space Jam: A New Legacy-crossover

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För några dagar sedan rapporterade vi om Space Jam: A New Legacy - The Video Game, men det är tydligen inte det enda spelrelaterade marknadsföringen som är på gång. Inför filmens premiär kan vi nämligen också se fram emot ett crossover-evenemang i Candy Crush Saga. Här gästspelar LeBron James, Bugs Bunny och ett gäng av de andra medlemmarna från Tune Squad från och med den 6 juli fram till den 19 juli och erbjuder en rad belöningar och boosters.

Eventet kallas Space Jam: Tune Squad Takeover, och du måste vara minst nivå 25 för att få delta, vilket i övrigt är helt gratis. Tanken är att spelarna ska befria Lola Bunny, Daffy Duck och Bugs Bunny från tuggummi som fångat dem, och göra detta med hjälp av LeBron James och Tiffi. När spelarna klättrar på topplistorna kommer de att låsa upp en rad erbjudanden, som till och med innehåller exklusivt filminnehåll.

Som en del av evenemanget kommer det även finnas ett säsongspass i Candy Crush Soda Saga från den 8 juli till den 29 juli, där spelarna ska samla basketbollar för att avancera i säsongspasset och få nya belöningar. Jennifer Sharp, senior director of mobile partnerships hos Activision Blizzard King, kommenterar:

"Space Jam: A New Legacy is part of a pop culture phenomenon and Candy Crush Saga is one of the most beloved mobile games. We're excited to combine forces with Warner Bros. to create a great new experience for fans."

Hur låter detta, tycker du?

Candy Crush Saga

Relaterade texter

2
Candy Crush-spelare får obegränsat med liv

Candy Crush-spelare får obegränsat med liv

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Många sitter isolerade hemma på grund av corona, och det blir såklart snabbt tråkigt. Nu meddelar därför King att de erbjuder ett oändligt antal liv i sju av deras mest...



Loading next content