Svenska
Gamereactor
nyheter
Fortnite

Epic ger dig ett Loki-skin i juli månads Fortnite Crew-erbjudande

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För er som inte hört talas om Fortnite Crew, är det alltså en medlemstjänst till Fortnite som ger dig skin, tillgång till senaste Battle Pass och lite V-Bucks i för $11,99 per månad. För det mesta är de skin som levereras i erbjudandet inte så spännande, men juli månad ser bättre ut. Detta eftersom Epic Games meddelat att God of Mischief och Thors brolla, Loki Laufeyson, är det skin som ingår nästa månad med Fortnite Crew.

Det är självklart Tom Hiddlestons Marvel Cinematic Universe-tolkning som gäller och det verkar vara samma rustning som hans framträdande i Avengers Assemble. Det ingår även några andra godbitar som passar den epoken. Det inkluderar Lokis Sceptre Pickaxe (samma vapen som innehöll Mind Stone i MCU) samt Lokis Cape Back Bling och Chitauri Chariot Glider, plus en Loading Screen. Du kan se allt detta i bilden nedan.

Fortnite Crew-paketet för juli innehåller även tillgång till Battle Pass för säsong 7, samt 1 000 V-Bucks samt June Crew Pack som ger dig ytterligare ett skin att lägga till din samling. Du kan ta en titt på allt som erbjuds här.

Fortnite

Relaterade texter

7
Fortnite (Iphone)Score

Fortnite (Iphone)

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Vi har äntligen satt mjölktänderna i Iphone-versionen av Epic Games Bollibompa-doftande ultrasuccé...

FortniteScore

Fortnite

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Det känns obalanserat och upplägget rimmar illa på "pay to win". Trots detta är Epic Games senaste ganska roligt...



Loading next content