Svenska
Gamereactor
nyheter
Redfall

Redfall har redan varit under utveckling i fyra år

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
HQ

En av Microsofts största överraskningar under E3 var utannonserandet av en ny titel från Arkane Austin (Dishonored, Prey) kallat Redfall. Även om vi inte fick se något gameplay, avslöjades att det lanseras lagom till sommaren 2022. Detta innebär att spelet har varit under utveckling under en längre tid, men hur länge?

Strax före helgen hittade en Twitter-användare bevis på LinkedIn som avslöjar att Arkane hade folk som arbetade med Redfall redan i juni 2017. Det kan såklart ha varit under utveckling längre än så, men det är idag det tidigaste kända tecknet på Redfalls existens (vi vet inte när produktionen gick igång för fullt), och det betyder att det kommer att ha minst fem års utveckling om det släpps sommaren 2022 som planerat.

I Redfall ska vi döda vetenskapligt framställda vampyrer och deras kultister på en avlägsen ö i New England, där du kan spela antingen singleplayer eller co-op. Vi berättade nyligen om de olika karaktärerna du kan välja mellan, om du vill veta mer om vad som komma skall.

Redfall

Relaterade texter

RedfallScore

Redfall

RECENSION. Skrivet av Måns Lindman

Måns har besökt Redfall för att ta reda på om det är något bett i Arkanes nya hypade titel...



Loading next content