Svenska
Gamereactor
nyheter
eFootball 2022

Nu kan du provspela PES 2022 gratis

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Pro Evolution Soccer, eller eFootball PES som serien kallas idag, tog en paus förra året genom att helt enkelt uppdatera eFootball PES 2020 med ny data istället för att skapa en ny utgåva som vanligt. Konami gjorde detta främst för att få mer tid och resurser att ta upplevelsen till nya höjder med ett antal förbättringar, och nu kan vi få prova på om de lyckats.

Butikerna till Playstation 4, Playstation 5, Xbox One och Xbox Series S/X har smugit ut något som kalla New Football Game Online Performance Test, och det visar sig att detta är ett demo för eFootball PES 2022. Här får du spela som Manchester United, Barcelona, Bayern München och Juventus. Konami skriver i ett mejl att detta är en mycket tidig version av spelet, och att både grafik, fysik, spelkontroll och nästan allt annat kommer förbättras innan lanseringen i höst. Målet med detta test är i huvudsak att testa matchmaking-systemet för att optimera det, men det är ändå intressant att få en indikation på vad övergången till Unreal Engine leder till.

eFootball 2022

Relaterade texter

eFootball 2022Score

eFootball 2022

RECENSION. Skrivet av Johan Vahlström

Pro Evolution Soccer har bytt namn till eFootball och är ett av årets sämsta spel. Det kan till och med vara tidernas sämsta fotbollsspel!

0
eFootball 2022 1.0 släpps nästa vecka

eFootball 2022 1.0 släpps nästa vecka

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Efter att ha väntat i fler månader än vad Konami räknat med och fansen hoppats på, är det japanska företaget nu redo att lansera den slutliga versionen av sitt omgjorda...



Loading next content