Svenska
Gamereactor
nyheter
Greedfall

Greedfall släpps till PS5 och Xbox Series S/X den 30 juni

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Spiders Studio och Focus Home Interactive lanserade fantasyrollspelet Greedfall redan 2019, och sedan dess har det blivit ett ganska framgångsrikt äventyr. Det ledde till att utvecklarna redan i november meddelade att en Playstation 5- och Xbox Series S/X-version skulle lanseras i framtiden - och nu har det spikats att det är dags den 30 juni.

Utvecklarna twittrar att denna nya utgåva kommer att anlända som en del av en gratis uppdatering för de som redan har spelet till Playstation 4 och Xbox One, där vi bland annat kan se fram emot 4K-upplösning, förbättrad grafik, snabbare laddningstider och 60 bilder per sekund.

Samma dag kommer även en ny expansion släppas till Greedfall, kallad The De Vespe Conspiracy, där vi får nya regionen Teer Fradee att utforska. Dessutom vankas bland annat nya djur, uppgraderingsbara alternativ och till och med en ny skurkaktig fraktion. Vill du verkligen lyxa till det ska du satsa på Greedfall: Gold Edition som också kommer den 30 juni. Utöver allt ovan nämnt, ingår då dessutom exklusiva bonusar inklusive litografier, en affisch och ett klistermärke. Kolla in detta lullull nedan.

Greedfall

Relaterade texter

GreedfallScore

Greedfall

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

1600-tals estetik blandas med fantasy-element i Technomancer-utvecklarnas nya rollspelsäventyr. Joakim har återvänt från ön Teer Fradee och är redo att dela ut betyg



Loading next content