Svenska
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Gamereactor Live: Vi hänger med Jack Sparrow i Sea of Thieves: A Pirate's Life

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Igår välkomnade Rare kapten Jack Sparrow och Pirates of the Caribbean-universumet till sitt piratäventyr Sea of Thieves i och med den kostnadsfria uppdateringen A Pirate's Life. Uppdateringen innehåller en hel massa nytt innehåll som baseras på den ikoniska Jack Sparrow, vilken tillsammans med besättningen på Black Pearl använt en mäktig skatt för att segla bortom horisonten och nå sjörövarparadiset som är Sea of Thieves.

Med en ny uppsättning Tall Tales som var och en tar med spelarna på ett äventyr med kapten Jack, ser A Pirate's Life ut att bli den största uppdateringen någonsin till Sea of Thieves. Bland kan vi se fram emot nya fiender, fler platser, ännu mer vapen, kosmetiska tillägg och till och med ruskpricken Davy Jones.

Vi kommer att kolla in en hel del av denna spännande piratsaga från och med klockan 16:00 på vår GR Live-hemsida. Där kommer Rebeca och hennes besättning ge sig ut på öppet hav för två timmars action.

HQ
Sea of Thieves

Relaterade texter

Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

R E W I N D ! Runt två och ett halvt år senare kollar vi in om den femma vi gav Rares piratsimulator Sea of Thieves fortfarande står sig eller om det finns anledning att omvärdera...



Loading next content