Svenska
Gamereactor
nyheter

Gotham Knights-utvecklaren arbetar på ny påkostad spelserie

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter förseningen av Gotham Knights till 2022 skulle man kunna anta att Warner Bros Montreal har fullt upp med att göra co-op-actionspelet redo för lansering. En rad nya platsannonser tyder dock på att utvecklaren även förbereder sig för att arbeta med en helt ny och påkostad serie.

I annonsen för senior gameplay/animation programmer nämns att de letar en person som ska "work with its game development team responsible for a new IP, AAA title". Kort sagt låter det som att Gotham Knights i stort börjar bli färdig så delar av teamet kan börja förbereda nästa kliv för studion.

Vad det blir för en ny spelserie, vet vi såklart inte, men noterar att det i platsannonsen för 3C game designer nämns att sökande ska vara "responsible for designing and driving development of player characters for a third-person open world action game", vilket liknar den typ av titlar som utvecklaren är van att producera.

Eftersom titeln fortfarande befinner sig i rekryteringsfasen ska du inte räkna med att höra något officiellt förrän Gotham Knights har släppts under 2022, och rimligen kan det dröja åtminstone ett år till efter det.

Gotham Knights-utvecklaren arbetar på ny påkostad spelserie
Bild från Gotham Knights

Tack PCGamesN



Loading next content