Svenska
Gamereactor
nyheter
Starfield

Starfields E3-trailer använde enbart grafikmotorn

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

En av de största händelserna under E3 var att Bethesda äntligen visade upp sitt rollspel Starfield med en första trailer. Vi fick också veta att det kommer att släppas den 11 november 2022 till PC och Xbox.

Vissa antog att den snygga trailern var förrenderad, men nu avslöjar en Bethesda-anställd att så inte alls var fallet. Allt vi fick se var spelets grafikmotor ("in-game") och inga filmverktyg användes, enligt senior lighting artist Keith Beltramin. Han skriver på sitt ArtStation-konto:

"Jag skapade ljussättningen till 2021 års teaser-trailer för Starfield. Med hjälp av vår egen Creation Engine 2 skapade vi detta helt och hållet i spelet utan några filmiska verktyg. I nära samarbete med director Istvan Pely hjälpte jag till med art direction för allt som rörde belysning och stämning."

Det verkar alltså som om vi kan se fram emot ett tjusigt spel när Starfield lanseras nästa år. Något att se fram emot, inte minst då Bethesda nyligen sagt att det är ett äventyr i samma anda som Skyrim men mer hardcore, samtidigt som man också jämför det med en Han Solo-simulator.

StarfieldStarfield
StarfieldStarfield
StarfieldStarfield
StarfieldStarfield
StarfieldStarfield

Relaterade texter

StarfieldScore

Starfield

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det äntligen blivit dags att få utforska rymden i Bethesdas första helt nya spelserie på över 25 år. Vi kollar in om rymdäventyret håller vad det lovar...



Loading next content