Svenska
Gamereactor
nyheter
Indiana Jones and the Great Circle

Bethesda: Indiana Jones är i ett mycket, mycket, mycket tidigt skede

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

En av de första stora spelnyheterna i år var Bethesdas utannonserande att svenska Machine Games utvecklar ett Indiana Jones-äventyr. Detta avslöjades den 12 januari, men sedan dess har vi inte hört något.

Vissa undrar om det faktum att både Machine Games och Bethesda nu är helägda av Microsoft kommer att förändra något, medan andra bara är sugna på att se spelet och vill veta mer om det. Oavsett vilken av dessa båda grupper du hör till, bör du dock inte förvänta dig att få några svar på ett bra tag.

Bethesdas marknadsföringschef Pete Hines säger nämligen i en intervju med Gamespot:

"Obviously, we literally just announced that deal, so you can make your own guesses about how far along that game is. They're in the very, very, very early stages of working on the Indiana Jones game."

Tre "very" bör inte lämna något tvivel om att utvecklingen precis har påbörjats och att vi förmodligen inte kommer att höra något på åtminstone 18 månader. Men Hines svar verkar iallafall antyda att Indiana Jones fortfarande är under utveckling trots att Bethesda har köpts upp. Vilka format det kommer att släppas till är för närvarande inte känt.

Indiana Jones and the Great Circle

Relaterade texter



Loading next content