Svenska
Gamereactor
nyheter

Happy Gilmore jubilerar och firar med en klädkollektion och andra relaterade attiraljer från filmen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Happy Gilmore, den mäkta populära kultfilmen med Adam Sandler i huvudrollen fyller 25 i år och vad passar då bättre än att lansera en sportig klädkollektion i samarbete med en ledande tillverkare?

Efter 25 år rullar Happy Gilmore fortfarande regelbundet på diverse plattformar, i synnerhet i USA där filmen är otroligt populär. Avskydd av kritiker men älskad av publiken och det har länge pågått en diskussion om huruvida det är en uppföljare på gång eller ej men enligt Sandler själv så finns det inga sådana planer alls. Istället får vi alltså en klädkollektion, signerad Adidas, i samarbete med Extra Butter. Skokollektionen kommer att bestå av sneakers, badtofflor och förstås ett par golfskor. I krokodilskinn, eftersom en krokodil, SPOILER ALERT bet av Happys mentors ena hand. Men det slutar inte där. Förutom fotbeklädnad från Adidas blir det även jackor, pikétröjor, byxor, golfhandskar, gyllene golfbollar och till och med en vespa. Dessa i samarbete med Vice Golf, Seamus Golf, Asher Golf och Phat Scooter.

Och för den som helt har missat filmen så handlar den om Happy, spelad av Adam Sandler. En ung man som drömmer om att spela hockey men upptäcker att det enda han är bra på är att skjuta hårt. Han är därmed perfekt för golfbanan och blir snabbt en stjärna inom sporten. Problemet är bara att han har en del utmaningar med humöret och att de gamla rävarna ogillar folk som kommer in och dominerar en gentlemanna-sport som golf. De måste därmed sätta käppar i hjulet för vildhjärnan Happy Gilmore och lättsam komedi utspelas under cirka 90 minuters tid.

Happy Gilmore jubilerar och firar med en klädkollektion och andra relaterade attiraljer från filmen


Loading next content