Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Warzone

Efter senaste uppdateringen finns det nu en dödsdörr i Call of Duty: Warzone

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det finns som bekant mycket som kan döda dig i Call of Duty. Oftast är dessa dödsorsaker vapenrelaterade men efter senaste uppdateringen finns det nu också en dörr som dödar. Uppdateringen var förvisso avsedd att addera mer innehåll i den populära battle royal-skjutaren men det var nog ingen som hade räknat med en dödsdörr som omgående suger livet ur den som kommer för nära. Inte ens utvecklarna själva förmodligen, då Infinity Ward inte har lyckats svara på de grundläggande frågorna, hur, när och framför allt varför?

Aktuell dörr finns att finna i en stor byggnad vid en saltgruva. Vid en första anblick ser det ut som vilken dörr som helst och det finns inte ett enda tecken som tyder på att det här i själva verket är en dödsfälla men om du rör den är du rökt innan du har hunnit säga instant death.

Eftersom vi lever i en tid där nyheter färdas snabbare än en förlupen kula från ett prickskyttegevär så finns det redan gott om uppladdade videos där spelare dör på löpande band när de kommer nära den bedrägliga dörren och det pågår förstås även forum-diskussioner över fenomenet. Vad det kan bero på etcetera. De flesta har ändå landat i att det är en bugg, varför krångla till det? Med största sannolikhet är denna bugg också kopplad till det snabbresesystem, bestående av röda dörrar som har börjat poppa upp i Call of Duty: Warzone efter den senaste stora uppdateringen. Det är enligt många ett system som lämnar en del att önska men det är i alla fall inte meningen att dörrarna skall döda den som ämnar kliva över tröskeln.

Det återstår nu att se vad Infinity Ward kommer att göra åt detta men tills dess, undvik dörren vid saltgruvan om livet är dig kärt.

Har du stött på denna dörr?

Call of Duty: Warzone

Relaterade texter

Call of Duty: WarzoneScore

Call of Duty: Warzone

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Förra veckan släpptes äntligen ett Call of Duty-spel helt dedikerat till battle royale, av 'free to play'-modell. Vi har kollat in om det har vad som krävs för att konkurrera med Fortnite och Apex Legends

Jag hatar Call of Duty: Warzone

Jag hatar Call of Duty: Warzone

ARTIKEL. Skrivet av Lukas Wallander

Tidigare delar ur denna artikelserie: Jag hatar The Last of Us: Part II Jag hatar It Takes Two Jag hatar Death Stranding Jag hatar Call of Duty: Vanguard <a...



Loading next content