Svenska
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Fem sjörövarbilder från Sea of Thieves: A Pirate's Life

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

En av överraskningarna under Microsofts presskonferens på E3 var ett samarbete mellan Sea of Thieves och Pirates of The Caribbean i det kommande äventyret A Pirate's Life. Även om vi inte fick särskilt mycket information från det, fick vi åtminstone en teaser-trailer. Tack vare den vet vi att expansionen innehåller en kampanj med Jack Sparrow och Davy Jones, samt sjösätts den 22 juni i samband med att säsong 3 också startar.

Vi kommer att få se gameplay från A Pirate's Life i samband med Xbox Games Showcase: Extended, som vi tidigare har rapporterat om. Denna stream startar klockan 19:00 idag och "kommer innehålla samtal med utvecklare från studior som Double Fine, Obsidian, Ninja Theory, Rare och våra talangfulla utvecklingspartners från hela världen".

Kolla in de tjusiga bilderna nedan. Det är onekligen ett spel som får sägas ha åldrats bra grafiskt, eller vad säger ni?

Sea of Thieves
Sea of Thieves
Sea of Thieves
Sea of Thieves
Sea of Thieves

Relaterade texter

Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

R E W I N D ! Runt två och ett halvt år senare kollar vi in om den femma vi gav Rares piratsimulator Sea of Thieves fortfarande står sig eller om det finns anledning att omvärdera...



Loading next content