Svenska
Gamereactor
nyheter
Microsoft Flight Simulator
AKTUELLT: E3 2021-täckning

Microsoft uppdaterar spelomslagen till Xbox Series S/X

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi uppskattar verkligen hur otroligt smidigt det är att flytta mellan Xbox One och Xbox Series S/X i spel som stöder Smart Delivery, detta eftersom du inte behöver göra någonting. Det är bara att spela dina spel med samma sparfil oavsett format. Men budskapet om förhållandet mellan nya och gamla konsoler har sannerligen inte varit på topp.

De fysiska Xbox-omslagen för Xbox One och Xbox Series S/X har alldeles för mycket information till den grad att det blir svårare att förstå vad allting betyder och kan upplevas rörigt. Lyckligtvis är detta på väg att förändras. Flera amerikanska butiker har lagt till Microsoft Flight Simulator och Forza Horizon 5 för Xbox Series S/X för förbeställning, och samtidigt avslöjat en ny serie med uppdaterade omslag. Ta en titt nedan på denna mer stilfulla och minimalistiska design som lämnar mer plats för spelet och mindre till plotter.

Microsoft Flight SimulatorMicrosoft Flight Simulator

Relaterade texter

Microsoft Flight SimulatorScore

Microsoft Flight Simulator

RECENSION. Skrivet av Adam Holmberg

Adam svävar bland molnen i Microsoft Flight Simulator och är efter en dryg månad (totalt) bakom flygspakarna redo att dela ut sitt betyg...



Loading next content