Svenska
Gamereactor
nyheter
Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes
AKTUELLT: E3 2021-täckning

Ny trailer för andliga Suikoden-uppföljaren Eiyuden Chronicle

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Skaparna av ett av de mest klassiska japanska rollspelen genom tiderna, Suikoden-serien, lämnade Konami för några år sedan och bestämde sig för att göra en andlig uppföljare kallad Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes med hjälp av crowdfunding. Och detta var ett genidrag, för precis som Bloodstained: Ritual of the Night (också utvecklat av Konami-avhoppare), blev det en stor hit och nådde över $ 4,5 miljoner på Kickstarter förra året.

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes kommer till PC, Playstation 4/5, Xbox One och Xbox Series S/X - men det visar sig att de två senare formaten kommer att få en fördel. Xbox-teamet har inlett ett samarbete med utvecklarna och det kommer därför att lanseras till Xbox Game Pass efter lanseringen 2023.

Lyckligtvis behöver vi inte vänta så länge, eftersom ett annat spel i samma universum som heter Eiyuden Chronicle: Rising släpps redan 2022. Det här spelet kommer också att ingå i Xbox Game Pass och beskrivs på detta vis:

"Eiyuden Chronicle: Rising is an action RPG set in the same world as Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes. Featuring town-building mechanics, fast-paced combat, and important back-story for several of the Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes cast of characters."

Något för fans av japanska rollspel att se fram emot, såklart. Kolla in Xbox-trailern nedan.

HQ
Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes
Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes

Relaterade texter



Loading next content