Svenska
Gamereactor
nyheter
Microsoft Flight Simulator
AKTUELLT: E3 2021-täckning

Släpps Microsoft Flight Simulator till Xbox på tisdag?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ett väldigt populärt inslag i samband med stora TV-spelsevenemang är överraskningslanseringar. Det är vanligtvis betaversioner, demos, 'free to play' eller indiespel, men det finns undantag med större titlar också. Och vi har just fått ett tecken på att Microsoft kanske planerar något i den här andan.

Efter att nyligen ha rapporterat att flera PEGI-motsvarigheter åldersmärkt Microsoft Flight Simulator till Xbox (vanligtvis ett tecken på att ett utannonserande är nära förestående), har irländska GameStop nu lagt till 15 juni som lanseringsdatum för just Xbox-versionen av spelet. Detta var fortfarande online i skrivande stund, men vi tog en bild du kan kolla in nedan om det skulle tas bort.

Den 15 juni är en tisdag, vilket är en mycket vanlig dag för spelsläpp. Vi skulle säga att det åtminstone är en hygglig chans att Microsoft Flight Simulator får en överraskningslansering som presenteras under Xbox & Bethesda Games Showcase på söndag klockan 19:00.

Microsoft Flight Simulator

Relaterade texter

Microsoft Flight SimulatorScore

Microsoft Flight Simulator

RECENSION. Skrivet av Adam Holmberg

Adam svävar bland molnen i Microsoft Flight Simulator och är efter en dryg månad (totalt) bakom flygspakarna redo att dela ut sitt betyg...



Loading next content