Svenska
Gamereactor
nyheter
Far Cry 6

Far Cry 6 innehåller gameplay-sekvenser i tredjeperson

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I vår förtitt av Far Cry 6 undrade vi varför det ges möjlighet att använda kosmetiska föremål på huvudpersonen, som ju ändå inte syns. Naturligtvis visar det sig finnas ett bra svar på den frågan.

Utöver mellansekvenser där du kan se din egen karaktär, kommer nästa Far Cry även att innehålla tredjepersonssekvenser. Det avslöjar spelets narrative director Navid Khavari för Gamespot:

"Players will also be able to see their character customizations in these highly-realized story beats. In Guerrilla Camps, this is also an opportunity for players to be able to see their fully customized character, everything from their backpack to their clothes."

Du kommer dessutom kunna se huvudpersonen Dani (Daniel eller Daniela) när du använder en superattack. Khavari menar att sekvenser i tredje person kommer att skapa en "connection to Dani's journey".

Vi gissar dock att den verkliga anledningen är att Ubisoft kommer försöka sälja en hel del kosmetiska föremål till vår karaktär. Vi får se om vi har rätt när spelet släpps den 7 oktober.

Far Cry 6

Relaterade texter

Far Cry 6Score

Far Cry 6

RECENSION. Skrivet av Johan Mackegård Hansson

Ubisofts enormt framgångsrika kassako är tillbaka med en ny konflikt i ännu ett påhittat land. Mackegård har kämpat med gerillan och är redo att sätta betyg.

4
Ubisoft lämnar nu Far Cry 6 bakom sig

Ubisoft lämnar nu Far Cry 6 bakom sig

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Ubsioft har nu bestämt sig för att det är dags att dra ur pluggen för Far Cry 6, som fått rejält med stöd ända sedan premiären i oktober 2021. Tanken är att utvecklarna...



Loading next content