Svenska
Gamereactor
nyheter
Maneater

Gamereactor Live: Vi utövar hajterror i Maneater

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Maneater har nyligen släppts även till Nintendo Switch. I spelet, som utvecklarna beskriver som ett ShaRkPG, ska du terrorisera Gulfkusten i rollen som en ung tjurhaj som råkar vara sugen hämnd. Målet är att bli större och starkare genom att ta dig an några av havens dödligaste rovdjur och även förpesta chartern för semesterfirare.

För att se oss ta en tugga av de första två timmarna av spelet, surfa över till vår GR Live-hemsida från och med 16:00 denna härliga lördag. Vill du läsa vår recension av spelet, hittar du den här.

Maneater

Relaterade texter

ManeaterScore

Maneater

RECENSION. Skrivet av Adrian Olsson

Adde har de senaste dagarna simmat runt i havet i form av en haj i rollspelet Maneater, ett spel som inte riktigt lyckas övertyga honom.

2
Maneater är nu gratis till PC

Maneater är nu gratis till PC

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Blindside Interactive överraskade många år 2020 när det visade sig att plojspelet de kallade ett "shaRkPG", Maneater, faktiskt var ganska underhållande, något ännu fler...

0
GRTV lever livet som vithaj i Maneater

GRTV lever livet som vithaj i Maneater

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Varje veckodag sänder vi klockan 16:00 Gamereactor Live.Vi spelar ett spel och du kollar på oss medan vi spelar detta spel. Helt enkelt. Som på Twitch, fast ändå inte....



Loading next content